dissabte, d’octubre 06, 2007

Fi del viatge i del blog

Avui fa justament un any que agafàvem uns quants avions que ens durien a un viatge fantàstic per les dues illes de Nova Zelanda. Ens en vam anar amb moltíssima il·lusió i no ens va decepcionar gens ni mica, ben al contrari, va complir les expectatives amb escreixos.

Encara no ens fan falta les més de 1000 fotos que vam fer per recordar els paisatges i els animalons que vam veure. Algun dia potser sí que ens caldrà remirar-les per recordar-ho tot plegat. I, les experiències viscudes, que encara avui podem sentir com a properes, algun dia no ho seran, però podrem rellegir el blog i rememorar-ho de nou.

Si ara tanco el ulls, i penso en el viatge, veig l'imponent Milford Sound mig tapat pels núvols grisos de la pluja passada, recordo el grunyit enfadat del lleó marí que gaudia del sol, damunt una roca i a la vora del mar, sento el cruixit dels milers de closques de petxines que es trencaven sota les meves botes mentre creuàvem un pas en marea baixa, oloro la pudor horrible que feien els gasos que emergien del terra en constant activitat, somric amb els moviments divertits dels pingüins d'ulls grocs que sortien del mar per refugiar-se a casa seva per passar la nit,...

Al llarg de gairebé un any us hem anat explicant les nostres vivències, què vam veure, què vam fer, per on vam passar, què ens va sorprendre. Dia a dia, fins arribar a la fi del viatge. Com també arriba a la fi aquest blog.

Gràcies per acompanyar-nos.

4 comentaris:

xxxxx ha dit...

Hola Marta.

El teu blog és genial! La meva parella i jo també estem preparant un viatget de 3 setmanes a Nova Zelanda, així que no et pots imaginar l'ajuda que ens has suposat!!! Només una pregunteta: vau reservar-ho tot amb una agència o ho vau fer tot vosaltres mateixos?

Gràcies!
Moira

Marta Contreras ha dit...

Hola Moira,

Me n'alegro que el blog us serveixi. Jo vaig passar-ho bé escrivint-ho tot, però que a més a algú li serveixi d'alguna cosa, és fantàstic.

Nosaltres ho vam fer TOT pel nostre compte. Bàsicament vam comprar els bitllets d'avió, vam reservar l'autocaravana, vam fer una reserva de ferry (que vam canviar sobre la marxa) i ja està. Tot lo demés ho anàvem decidint i muntant sobre la marxa.

Si tens més dubtes, pots preguntar el que sigui.

Marta

Unknown ha dit...

Hola!

Perdona que t’ho escrigui aquí, però no he trobat cap email al teu blog.

Cerquem la col•laboració de bloguers, escriptors i viatgers de tota mena que vulguin participar amb una o més experiències de viatge per fer-ne un llibre en català.

Bases de participació al nostre web:

http://www.novacasaeditorial.com/ca/aquest-estiu-a-mes-de-passar-tho-be-escriu/

I si tens facebook t'agraeixo que comparteixis el post per si a algú li pot interessar: https://www.facebook.com/NovaCasaEditorial/posts/840816042635827

Gràcies.

Si tens dubtes estem a la teva disposició a l’email novacasaeditorial@gmail.com

Una abraçada.

Pablo Strubell ha dit...

Hola chicos, Soy Pablo, de Cómo preparar un gran viaje. Nos encantaría contactar con vosotros, ¿nos podeis facilitar un email?

Un saludo