dijous, de setembre 13, 2007

31/10/06: Arthur Pass (II) i últim dia

Ha plogut durant la nit i he somniat que l'autocaravana es desplaçava pel càmping. Però per sort no ha estat així, segueix a lloc. Quin malson, tu!

Ara, en llevar-me m'he adonat que avui era l'últim dia que estàvem a Nova Zelanda i que això sí que no era un malson, era la més pura realitat. Però bé, encara quedaven unes horetes per gaudir-ne, així que fòra tristeses i a aprofitar el que quedi.

El primer que hem fet ha estat buidar l'autocaravana, fer les maletes i abandonar a la seva sort unes quantes restes de menjar i altres coses al càmping. El pròxim que vingui potser li faran falta.

I després, cap a l'Arthur Pass. Ja el vam creuar una vegada, però no hi va haver sort perquè va ploure sense descans i no el vam poder pas gaudir gaire. Al principi no tenim clar que avui vegem gran cosa, ja que hi ha un núvol ben gros a la carretera. Però, sorprenentment, en creuar el núvol, a l'altre costat, apareix el cel ben blau i amb una llum preciosa, fruit de la pluja que ha caigut. Així que veiem les valls immenses tallades pels glaciars, les curioses formacions rocoses de Castle Hill dibuixades per l'erosió del vent i l'aigua, algunes zones d'esquí encara una mica nevades i alguns llacs de blaus turquesa.

Els últims moments a Nova Zelanda els malgastem estressant-nos buscant un lloc on fer còpia de les fotos que duem a la targeta!!! Quin estrés! Al final surt tot bé, ens duen en taxi a l'aeroport i llestos, s'ha acabat el viatge :(