dimarts, de febrer 27, 2007

15/10/06: Napier i Wellington

Demà agafarem el ferry per creuar l'estret que separa les dues illes i dirigir-nos a l'illa del sud (South Island), així que avui toca conduir força perquè ens queda un bon tram fins arribar a Wellington, d'on surt el ferry.

Primer hem passat a veure Napier, que diu la guia que és una ciutat d'art deco i tenim curiositat de veure-la. Ens ha agradat menys del que esperàvem, però feia un matí assolejat fantàstic i la col·lecció de cases de tons pastel roses i blaus no ha estat malament del tot. Fins i tot hem entrat en una església on, una bona colla de vells ens han explicat, alhora que ens preguntaven encuriosits d'on érem, que aquella església era la més antiga del poble i, si no ho recordo malament, no tenia més de 200 ays!!!



Després hem fet el camí cap a Wellington. Ha estat terrible. Ha fet un temps fastigós: pluja, boira i vent a tort i a dret. He quedat esgotadíssima de lluitar contra el vent que arrossegava l'autocaravana cap a on li donava la gana.

Després de 6 hores de conducció hem arribat a Wellington. Hem pogut veure una mica la ciutat, que estava bastant buida: com que només hi ha comerços i edificis d'empreses i és diumenge hi havia ben poca gent tombant. Fins i tot, per sopar, hem estat a punt d'anar-nos a menjar un parell de sopes japos que ens quedaven, però hem estat de sort i hem trobat un restaurant obert, on hem menjat força bé i hem tingut la sort de gaudir d'un petit concert de jazz en directe.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Keep on posting! :)

Marta Contreras ha dit...

I will, days are so short!
Thanks for your encourage!