dimecres, d’abril 04, 2007

I-site

Els i-site són les oficines d'informació turística que hi ha al llarg i ample de tot Nova Zelanda. Però les oficines de Nova Zelanda tenen poc a veure amb les que jo estava acostumada a veure.

Gairebé en tots els i-site, sobretot si són en ciutats grans, pots sol·licitar informació de qualsevol part del país: no tenen només informació sobre la regió on es troben sinó que tenen informació de qualsevol ciutat, qualsevol excursió de tot el país, qualsevol hotel,... A més, són molt amables i t'ajuden en tot el que necessitis.

Però lo més al·lucinant de tot no és això. És que pots arribar al país sense cap mena d'idea d'on anar, sense hotel ni transport,... i en un i-site et poden fer tot el recorregut, des del primer a l'últim dia, indicant-te què veuràs, on aniràs, i fent-te totes les reserves d'estància, de transport, d'excursions,... Tot!

Em va semblar impressionant! Jo vinga llegir i llegir i informar-me i, si vols, no fa cap falta. És clar que, jo una cosa així no la podria fer, perquè una part ben important del viatge la faig abans d'anar-hi.