dilluns, d’abril 09, 2007

16/10/06: Cap a l'illa sud

A les 5 del matí ens hem llevat! Només ens feien companyia els ocells. Però com que el ferry sortia d'hora no hi havia altre remei.

El camí en ferry per anar a l'illa sud és ben preciós, valen força la pena les tres hores de viatge. Hem passat gairebé tota l'estona a fora, gaudint del paisatge. L'arribada és al port de Picton, un poble petit que dóna una gran sensació de calma i pau, fins i tot més de la que ja hem estat sentint des que hem arribat al país.

Continuem el camí cap a la zona de Nelson. Fa un dia fantàstic, així que el camí encara és més preciós. A més, anem gairebé tota l'estona per la carretera que recorre la costa. Ens hem fet un fart de parar i fer fotos.

Fins que arribem a Nelson, on anem a l'i-site per organitzar l'excursió de demà pel Parc Abel Tasman. Ens enduem tota la informació que necessitem i decidim anar cap a Kaiteriteri, que diu la guia que és una de les platges més precioses de Nova Zelanda i també una de les catalogades dins de les cinc primeres del món.

És la més bonica que he vist fins ara, això sens dubte. L'aigua claríssima, els voltants preciosos i, pel que més destaca: l'arena, que és realment daurada! No he pogut evitar-ho i me n'enduc un grapat.

Al costat de la platja hi ha un càmping, així que aquí ens quedarem avui. Com que és temporada baixa hi ha ben poca gent. Aquesta és la part positiva; la negativa és que no hi ha ni un sol lloc obert per anar a sopar, així que toca menjar fideus xinesos "5 minutos y listo".