divendres, d’abril 20, 2007

Algunes coses curioses per nosaltres (I)

El xoc cultural a Nova Zelanda no va ser, com us podeu imaginar, ni molt menys, gran. Però, tot i això, sempre hi ha forces detalls als que no estàs acostumat, que et sorprenen o que et semblen curiosos.
  • Un dels primers que vam veure, que ens va fer més gràcia que altra cosa, va ser el de "Look for trains". Era només un pas a nivell sense barrera. Res extraordinari per nosaltres, però el fet que posés "tu mateix mira si passa algun tren" ens va sobtar.

  • Un altre cosa curiosa que ens vam trobar varen ser els llits elàstics. Lo realment curiós fou que ens en vam trobar forces: gairebé tots els càmpings en tenien i algunes cases particulars, que tenien prou espai al jardí, també el tenien plantat. Per la foto es pot veure que ens vam entretenir a provar-los en un càmping, on estàvem més aviat sols.

  • I la galeta en forma de nen, amb els seus "m&m" per ulls i botons, també ens va cridar l'atenció. Vam comprar-ne una i la vam penjar al retrovisor de la caravana. Després de les dues primeres mossegades i un ull i un botó menjats, vam decidir que la deixàvem penjada com qui porta el típic "árbol oloroso". Al cap de bastants dies de dur-la, vam haver de despenjar-la en comprovar que la calor havia fet que comencessin a lliscar avall els botons i l'ull restant...