dissabte, d’agost 25, 2007

27/10/06: Taieri Gorge Railway


El matí el dediquem a recórrer la península d'Otago. Visitem unes quantes platges desèrtiques. En una d'elles ens hi trobem una foca que ens mira ben tranquil·la. En les altres res, amb el temps que fa, gris i amb intenció de ploure, ni les foques s'acosten a les platges. De totes maneres, tot i que no hi hagi animalons, el passeig per arribar a elles val prou la pena. Una d'elles té una arena blanquíssima.

A la tarda ens n'anem a Dunedin per fer el recorregut que fa el tren "Taieri Gorge". És un tren antiquíssim que va per unes vies també antiquíssimes. Ara ja només s'usa en l'àmbit turístic. Va pel mig de la gorja Taieri i va fent unes quantes parades.

Un dels millors moments, per mi, és quan el tren passa per sobre dels ponts. Per algun d'ells passa a 3 per hora, per evitar que el pont vibri i per tant es trenqui i caiguem!!! Són uns ponts impressionants i preciosos.

La resta del dia la dediquem al manteniment de l'autocaravana, a llegir, escriure i planejar el pròxim dia. Sopem sopes xineses dolentotes, pa amb oli i un kiwi, neozelandès, és clar.