dilluns, d’agost 27, 2007

29/10/06: Hanmer Springs

L'intenció d'avui era anar a Kaikoura a veure balenes, però no tenim clar que es pugui fer perquè fa mal temps. Així que truquem abans de dirigir-nos-hi i ens diuen que fa molt de vent i que no es pot sortir. Per tant, anem a Hanmer Springs, la ciutat de vacances on va la gent de Christchurch, on hi ha tot de serveis d'entreteniment, incloses unes piscines termals artificials.

Tot i que el temps segueix una mica plujós, decidim fer una excursió en Quad. És la primera vegada que pugem en un trasto d'aquests, així que l'experiència pot ser ben divertida. I així és. Ens ho passem la mar de bé, recorrent camps i pujant muntanyes, enmig de vaques, mig plovent, xocant de tant en tant contra algun marge, esquixant-nos amb fang i amb alguna què altra mega-merda de vaca, inevitablement, perquè n'hi ha per tot arreu.

A la tarda anem a les piscines termals. Anar entre piscina i piscina és dur, perquè fa fresqueta i cauen gotes, però un cop ets a dins, els 38, 40 o 42 graus compensen de sobres. Jo volia, a més, fer-me algun massatge, però estava tot ple, així que em quedo amb les ganes.

Tant a dinar com a sopar anem al mateix lloc, un indi, Malabar, dirigit per una índia ben simpàtica i que en veure'ns de nou per sopar ens fa descompte i m'explica com cal fer el "Mango lassi" que tant ens ha agradat.