dimecres, d’agost 22, 2007

26/10/06: Península d'Otago

La primera meitat del dia la dediquem a acabar la ruta pels Catlins. Però fa un dia més aviat lleig i les platges no llueixen pas massa. L'últim punt que veiem és el Nugget Point, un conjunt de roques ben curioses, enmig del mar.

A la tarda anem a veure Pingüins a la Península d'Otago. Es tracta d'una espècie de reserva. Els pingüins hi anaven per la seva pròpia voluntat però l'amenaça dels gossos estava fent que marxessin. La reserva ha aconseguit que segueixin anant-hi. I no només això, sinó que a més hi ha una doctora/zoòloga que n'estudia el comportament i en fa un seguiment de les relacions entre ells: els hi ha posat noms i cadascun té una llista amb les parelles que ha tingut, els fills que ha tingut i si han sobreviscut o no.

La visita als pingüins és una passada. Són pingüins tímids, així que la visita es fa a través d'uns camins coberts però amb molts forats per veure'ls sense que se n'adonin. Alguns els veiem dins la seva caseta, mig adormits o simplement incubant els pròxims pingüins. Però lo més fantàstic és veure'ls sortir del mar i caminar. És divertidíssim!!! No ens cansaríem de veure'ls!!!