dimecres, de juny 13, 2007

21/10/06: Parc nacional Mt Aspiring

Ahir un sol impressionant i avui pluja i cel ben gris. Així és la primavera! Tot està més verd, és temporada baixa,... però el temps canvia fàcilment!

Arribem primer al llac Wanaka. Hi arribem una mica tard, perquè ens hem llevat més tard que de costum. Hi passegem una estona i anem a buscar informació per fer alguna ruta. Però com que comença a ploure bastant fort, hem de descartar les rutes a peu i decidim que anirem cap al Parc Nacional Mount Aspiring amb la caravana i que, si no plou massa, anirem parant en els punts més destacats del camí.

Plou a bots i a barrals gairebé tota l'estona. Tot i això, el paisatge no deixa de ser ben bonic: llacs immensos semi-coberts per una espessa boira, boscos frondosos, ponts pels que s'hi ha de passar d'un en un, rius ben alimentats,... Fem alguna parada, però poca estona perquè plou molt. El punt que hem decidit no perdre'ns i anar-hi tan si plou com sinó són les "Blue Pools". La descripció del lloc diu que són només 30 minuts de caminada i que hi ha un pont penjat per creuar el riu. Això últim és el que em fa tenir més ganes de parar-hi. Així que, ens tapem de cap a peus i, plogui el que plogui, arribem a les "Blue Pools". Els color blau cel és bonic, però el que m'agrada més és passar pel pont i saltar i fer-lo moure una mica!

A la tornada comença a parar de ploure i surt el sol. Per fi! Almenys tenim la sort de veure el camí que hem fet abans però ara tot ben il·luminat pel sol i amb uns colors molt intensos gràcies a la pluja que hem estat maleïnt bona part del camí d'anada. Quins colors!!!